torstai 5. tammikuuta 2012

uusivuosi, kisat jne.

vuosi vaihtui, kukaan ei muista edellisestä mitään, hyvä niin. kisat oli jouluna, joutu hetken miettimään kuka nekin voitti. tapahtumahan oli suurmenestys ja kisaajia sekä katsojia saapui paikalle ulkopaikkakunniltakin (huom. kauempaa kuin kehvo). taistossa nähtiin ison maailman kuuluisuuksiakin, näistä vahvoina esimerkkeinä vienti-ville, onni saltevo ja lapinlahden ville hakala.

järkyttävän säädön jälkeen päästiin finaaleihin, joissa säätö jatkui siihen malliin että tulokseksi saatiin seuraavaa:miehet

1. Joni-Matti
2. Kiituri
3. Wille "snadi natzi" Wallaton

nulikat

1. Jere "mielenhallinta" Kajan
2. Pikkuveli
3. Isaac Sene

huomionarvoisena mainintana vielä, että kuopion oma mäctwistmies Pujam (oikea nimi kai mujan? kielimuuri, ei voi tajuta) täräytti finaaleihin suoraan karsintojen ohi ja oli vähällä viedä koko potin. omalla tavallaan veikin, sai nimittäin joni-matille kuuluneet palkinnot. ihan oikein, sen verran löysää oli meininki radalla.

myös Juho Hyttinen nähtiin radalla, poika tuli vuoden laavulla asumisen ja jäisen hauen syömisen jälkeen voittamaan bestrikin kylmän varmasti; mies meni DC-kurbista rytinällä läpi.

Kisakama jouduttiin sattuneen vuoksi vaihtamaan tanssilattian reiliin ja bestrikin toisen osion voitti jyväskylän oma poika Putka-Vatanen laserflip rockslidellä, melkoinen suoritus, huhhuh!

seuraavassa kuvia ja kampetta taphtumasta.

siilin kisukiituri ja liukas rata

saltevon onnipujam, ja mäkkäri pyörii

voittajan hymy ja rentoutuminen

oikea voittaja, pujam, da king + määäähtyriiituomaristotapahtumanjärjestäjä ja böönapasi5000 & datanipsulisää pasiajatkojen takkatuli ja niin perrrrkeleesti kööriä

lopuksi vielä voittajan taidonnäyte:onnittelut jari-pekalle onnistuneista kisoista, kiitos, ja tsemppiä elämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti